Reece James staat midden in de nacht op om zus Lauren te zien scoren

Reacties

Met een geweldig schot wees Lauren James Engeland vrijdag de weg naar een WK-zege op Denemarken (1-0). De linksbuiten vestigde haar (voor)naam op het wereldtoneel. Haar achternaam kun je kennen uit de Premier League, waar broer Reece voor Chelsea speelt.

Reece James staat midden in de nacht op om zus Lauren te zien scoren
© Pro Shots
Engeland
Engeland
1 - 0
Denemarken
Denemarken

James begon tegen Denemarken voor het eerst dit WK in de basis en opende in de zesde minuut de score. De linksbuiten besloot het van buiten het strafschopgebied te proberen en zag haar krul buiten het bereik van keeper Lene Christensen binnenvallen. Dat bleek het enige doelpunt van de wedstrijd in Sydney.

Dat zag Reece James vanuit het hotel van Chelsea in Atlanta, waar The Blues bezig zijn aan de Premier League Summer Series. De rechtervleugelverdediger kwam donderdag nog in actie tegen Newcastle United, maar moest vroeg uit de veren. Het WK-duel van Engeland begon om 04.30 uur plaatselijke tijd.

Dat weerhield Reece James er niet van om op tijd in te schakelen voor de verrichtingen van zijn zusje. Op Instagram postte de Engelse international een jeugdfoto van beide James-telgen. 'Trots, Lauren', schreef hij bij het beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.