Real Sociedad in spanning over toekomst Ødegaard

Reacties

Martin Ødegaard heeft door fysieke ongemakken niet veel kunnen laten zien na de herstart van La Liga. Zijn sterke optredens voor de pauze bieden wel aanknopingspunten voor een terugkeer naar zijn eigenlijke broodheer Real Madrid.

Real Sociedad in spanning over toekomst Ødegaard
© Pro Shots

De toekomst van Ødegaard is en blijft voer voor speculaties, zeker nu het seizoen ten einde is. De 21-jarige Noor is in principe voor twee jaar verhuurd aan Real Sociedad, maar na het eerste seizoen in Baskenland kan Real Madrid hem terughalen. Met de opmerkingen van Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez in het achterhoofd over het uitblijven van grote aankopen, lonken er meer kansen voor Ødegaard in de Spaanse hoofdstad.

In Sociedad klinken positieve geluiden. 'Ik ben optimistisch', zei voorzitter Jokin Aperribay maandag over een langer verblijf van Ødegaard. 'Als het aan ons ligt, dan blijft hij. Maar het hangt ook van hem en van Real Madrid af.'

Voorlopig zit Real Sociedad in de wachtkamer. 'Ik stel voor dat we binnenkort met elkaar in gesprek gaan, maar ik besef dat ze een zeer belangrijk duel in de Champions League met Manchester City hebben en dat ze zich daarop focussen. We zullen dat moeten respecteren en een moment moeten vinden om met Madrid te praten.'

Ødegaard heeft er eerder geen geheim van gemaakt geen probleem te hebben met nog een jaar bij Sociedad. Het verdiende ticket voor de Europa League is een tegenvaller, aangezien de Noor had ingezet op een optreden op het Champions League-podium.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.