'Real Madrid wil Mbappé alsnog deze zomer weghalen bij PSG'

Reacties

Real Madrid is van plan Kylian Mbappé alsnog binnen te hengelen deze zomer. Met dat nieuws pakte het Duitse BILD zondag uit. De Spaanse topclub wacht echter bewust tot het allerlaatste moment met het uitbrengen van een bod.

'Real Madrid wil Mbappé alsnog deze zomer weghalen bij PSG'
© Pro Shots

De transferperiode in Spanje en Frankrijk sluit op 1 september. Het Duitse sportblad weet dat Real Madrid er bewust voor kiest om pas op 29 of 30 augustus het bod neer te leggen bij Paris Saint-Germain, om pokerspelletjes te voorkomen. Het bod zou rond de honderdtwintig miljoen euro liggen.

Mbappé werd onlangs weer in genade aangenomen bij PSG, nadat de club en de speler een poosje gebrouilleerd waren. De Fransman wil zijn in 2024 aflopende contract niet verlengen en was daardoor niet meer welkom bij het eerste elftal van PSG.

Na 'zeer constructieve en positieve gesprekken' is Mbappé inmiddels terug bij de Franse club. PSG hoopt het contract van de sterspeler alsnog te verlengen, met ingebouwde clausule voor een transfer naar Real Madrid in de toekomst. Real Madrid vraagt zich echter af waarom het nog een jaar zou wachten op Mbappé om vervolgens alsnog een afkoopsom te moeten betalen. Daarom wil de club deze zomer al doorpakken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.