'Terugkeer Mbappé opent deur naar eerder onwerkelijk scenario'

Reacties

Het lijkt er sterk op dat Kylian Mbappé zijn contract bij Paris Saint-Germain gaat verlengen. Volgens Franse media is de kans klein dat hij Parijs deze transferperiode nog zal verlaten.

'Terugkeer Mbappé opent deur naar eerder onwerkelijk scenario'

Omdat het contract van Mbappé volgend jaar afloopt en hij niet wilde verlengen, zette PSG hem uit de selectie, omdat de club hem onder geen beding transfervrij wil laten gaan. Nu hij weer in genade is aangenomen, is een eerder ondenkbare verlenging ineens weer mogelijk, schrijven Le Parisien en Footmercato. 'Kylian Mbappé traint weer en staat niet onwelwillend tegenover een verlenging van zijn contract tot na 2024. De confrontatie loopt ten einde', aldus Le Parisien. 'Kylian Mbappé's terugkeer opent nu de deur naar een scenario dat lang onwaarschijnlijk leek.'

'De spits kijkt met een goed gevoel naar de wending van het Parijse project. Na zich afgelopen zomer verraden te hebben gevoeld vanwege niet nagekomen beloftes in de transferperiodes, waardeert hij de keuzes die zijn management hebben gemaakt.' Volgens Footmercato waren het aanstaande vertrek van Neymar en de transferperiode van PSG argumenten voor Mbappé om toch een verlenging te overwegen. Het zou om een verlenging van slechts één jaar gaan, met een afkoopsom voor volgend seizoen.

'Kylian is geïnvesteerd in de club en het project en werkt aan een terugkeer', zou PSG-voorzitter Nasser El-Khelaïfi volgens L'Équipe hebben gezegd in de kleedkamer. 'Intern wordt verzekerd dat de speler de afgelopen uren heeft beloofd niet gratis te vertrekken. En ongetwijfeld een van de belangrijkste redenen waarom de club hem weer heeft toegelaten: Paris heeft hem nodig', schrijft het Franse magazine.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.