Real Madrid mengt zich in strijd om handtekening Fekir

Reacties

De kans dat Nabil Fekir volgend seizoen nog voor Olympique Lyon speelt, lijkt klein. De aanvallende middenvelder is zeer gewild en staat in de belangstelling van onder andere Real Madrid.

Real Madrid mengt zich in strijd om handtekening Fekir

Eerder leek Fekir nog op weg naar Liverpool, dat een bod van zestig miljoen euro uitbracht. Lyon besloot de gesprekken met de Engelse topclub na een tijdje echter te staken en bracht op de clubwebsite een statement naar buiten dat de Franse international, momenteel actief op het WK in Rusland, zou blijven.

Dat blijkt nu echter een beetje voorbarig te zijn geweest. 'Nabil is een exceptionele speler, een enorm talent. Het feit dat wij er eerder niet uitkwamen met Liverpool, heeft ervoor gezorgd dat veel andere clubs interesse hebben getoond. Real Madrid is één van die clubs, maar er zijn er meer. Alles is mogelijk', aldus Lyon-president Jean-Michel Aulas op de Franse televisie.

Zelfs Liverpool zou zich opnieuw in de strijd om Fekir gemengd hebben. Aulas: 'Eerder leek Nabil naar Liverpool te vertrekken. Ik had ook groen licht gegeven voor de transfer, maar het duurde uiteindelijk allemaal veel te lang. Wij hopen natuurlijk dat Fekir blijft, dat zie ik als mijn taak. Ik hoop dat ik hem kan overtuigen om te blijven. Als hij er toch voor kiest om te vertrekken, zal hij naar een grote club gaan die past bij zijn talent.'

Liverpool wilde na de medische keuring van Fekir opnieuw onderhandelen over de transfersom, omdat er schade aan de knie van de technicus aan het licht was gekomen. Die schade is ooit ontstaan bij de operatie na het scheuren van een kruisband. Lyon stond echter niet open voor nieuwe onderhandelingen, tot onvrede van Fekir. Mogelijk gaat de Franse topclub nu alsnog opnieuw rond de tafel zitten met Liverpool.

De 24-jarige Fekir heeft een ijzersterk seizoen achter de rug bij Lyon. In veertig officiële wedstrijden was hij goed voor 23 doelpunten en acht assists. Dat Fekir op alle aanvallende posities uit de voeten kan, maakt hem extra interessant voor clubs die naar versterking zoeken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.