Lyon breekt onderhandelingen met Liverpool af: Fekir blijft

Reacties

Nabil Fekir speelt ook volgend seizoen bij Olympique Lyon. De Franse club meldt op de officiële site dat de onderhandelingen met Liverpool zaterdagavond gestopt zijn.

Lyon breekt onderhandelingen met Liverpool af: Fekir blijft

'Olympique Lyon heeft de onderhandelingen met vertegenwoordigers van Nabil Fekir en Liverpool zaterdagavond om 20.00 uur afgebroken. Hoewel de transfer van Fekir het hoofddoel was van Liverpool en meerdere andere clubs concrete interesse hebben getoond, kunnen we met trots melden dat Fekir ook volgend seizoen bij Lyon speelt', luidt het statement op de clubsite.

Het nieuws is opvallend, aangezien verschillende betrouwbare Engelse media de afgelopen dagen meldden dat de transfer van de Fransman al helemaal in kannen en kruiken was. The Reds zouden 65 miljoen euro over hebben voor de 24-jarige aanvallende middenvelder, die met Frankrijk naar het WK in Rusland gaat. Lyon heeft besloten om niet op dat miljoenenaanbod in te gaan.

'We zijn blij dat we volgend seizoen in de Champions League op onze aanvoerder kunnen rekenen', voegt Lyon nog toe. De Fransen plaatsten zich dankzij een hattrick van Memphis Depay op de slotdag van de Ligue 1 voor het miljardenbal.

Fekir is geboren in Lyon en komt uit de jeugdopleiding van de Ligue 1-club. Sinds zijn debuut in 2013 speelde hij 153 officiële duels, waarin hij 57 keer scoorde. De afgelopen jaargang was hij in dertig competitieduels goed voor achttien goals en acht assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.