Real Madrid hoopt dat Jovic als Dost-opvolger het vertrouwen terugkrijgt

Reacties

Luka Jovic keert na een teleurstellend avontuur bij Real Madrid terug naar Eintracht Frankfurt. Als opvolger van Bas Dost gaat de Serviër op vertrouwde grond op zoek naar zijn oude vorm.

Real Madrid hoopt dat Jovic als Dost-opvolger het vertrouwen terugkrijgt
© Pro Shots

Jovic (23) speelde tussen 2017 en 2019 al voor Frankfurt en maakte in zijn tweede seizoen 27 doelpunten, waarvan tien in de Europa League. Daarmee verdiende hij een droomtransfer naar Real. De Spanjaarden trokken liefst 63 miljoen euro uit voor de komst van Jovic, die werd gezien als een serieuze concurrent voor Karim Benzema.

Jovic slaagde er niet in om de hoge verwachtingen in Spanje waar te maken. De aanvaller maakte in zijn eerste seizoen maar twee goals in zeventien duels en raakte in opspraak toen hij de coronaregels overtrad. Vervolgens was er een mysterieuze botbreuk, waardoor hij de start van het lopende voetbaljaar miste. Eenmaal teruggekeerd had Zinedine Zidane Jovic nauwelijks nodig.

In een poging het voetbalgeluk terug te vinden keert Jovic nu terug naar Frankfurt, dat de aanvaller tot het einde van het seizoen huurt van Real. Daarmee komt een einde aan speculaties over de komst van Joshua Zirkzee en/of Sam Lammers naar Frankfurt

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.