Mysterieuze botbreuk zorgt voor nog meer ellende Jovic

Reacties

Luka Jovic moet vrezen voor een lange absentie. De spits van Real Madrid heeft tijdens zijn zelfquarantaine een botje in zijn rechtervoet gebroken.

Mysterieuze botbreuk zorgt voor nog meer ellende Jovic
© Pro Shots

De overstap naar Real Madrid heeft Jovic sportief niet gebracht wat hij ervan had verwacht. In La Liga kreeg hij slechts vier keer een basisplaats. De aanvaller genereert met zijn gedrag buiten het veld meer aandacht.

Jovic mocht tijdens de coronabreak naar zijn geboorteland om in de nabijheid van zijn familie te zijn. Zijn gedrag in Servië riep genoeg vraagtekens op. Na het overtreden van de lockdown-regels dreigde zelfs een gevangenisstraf.

De periode van de coronacrisis heeft meer ellende opgeleverd voor Jovic. De spits is de tijd thuiszitten niet ongeschonden doorgekomen. Tijdens zijn zelfisolatie heeft de spits een botje in het hielbeen van zijn rechtervoet teen gebroken, zo bevestigde Real Madrid. Hoe hij deze blessure heeft opgelopen is nog onbekend, evenals zijn verwachte hersteltijd. In Spanje wordt gerekend op een afwezigheid van drie maanden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.