Real geeft Milan-huurling nieuwe kans na transfervrij vertrek Asensio

Reacties

Real Madrid heeft het contract van Brahim Díaz verlengd. De 23-jarige spelmaker krijgt na zijn verhuurperiode bij AC Milan een nieuwe kans in het eerste elftal, waar hij als opvolger wordt gezien van Marco Asensio.

Real geeft Milan-huurling nieuwe kans na transfervrij vertrek Asensio
© Pro Shots

Asensio besloot onlangs om zijn aflopende contract niet te verlengen en staat voor een transfervrije overstap naar Paris Saint-Germain. Om het vertrek van de Spaanse international op te vangen, hoeft Real niet de transfermarkt op. Spaanse media meldden al dat Díaz na zijn goede prestaties bij Milan, waarmee hij vorig jaar kampioen van Italië werd, weer een plek zou krijgen in de selectie van trainer Carlo Ancelotti.

Het voormalige talent van Manchester City kwam in zijn eerste anderhalf jaar bij Real al tot 21 optredens, maar werd in 2020 verhuurd aan Milan om meer aan spelen toe te komen. In San Siro groeide de technisch begaafde linkspoot de afgelopen drie seizoenen uit tot gewaardeerde kracht. Nu heeft Real besloten de enkelvoudig international terug te halen en zijn contract open te breken tot medio 2027.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Milan betekent de terugkeer van Díaz naar Madrid een aderlating. Afgelopen seizoen was de aanvallende middenvelder goed voor zeven goals en acht assists. De Rossoneri wilden hem naar verluidt definitief vastleggen, maar moeten nu op zoek naar een vervanger. In de wandelgangen zingt de naam van Christian Pulisic rond. De Amerikaanse vleugelaanvaller mag bij een god bod vertrekken bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.