Reading heeft driejarig contract klaarliggen voor Beerens

Reacties

Hertha BSC heeft Roy Beerens (28) toestemming gegeven om de training van woensdagochtend te laten schieten. De vleugelaanvaller krijgt die vrijstelling om zijn transfer naar Reading af te ronden.

Reading heeft driejarig contract klaarliggen voor Beerens

De beide clubs zijn al akkoord over een transfersom van naar verluidt 1,2 miljoen euro voor de tweevoudig Oranje-international die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor in Berlijn. Om die reden mocht hij uitkijken naar een nieuwe werkgever.

'Als de onderhandelingen goed verlopen, wordt Roy morgen gekeurd en tekent hij een driejarig contract', laat Brian Tevreden, de Nederlandse technisch directeur van de Engelsen, weten aan Voetbal International.

In een eerder stadium was Beerens dicht bij een akkoord met VfB Stuttgart, maar een transfer binnen de Bundesliga ketste op het laatste moment om financiële redenen af. Zijn management is mede daarom nog voorzichtig. 'Er is pas sprake van een akkoord als er handtekeningen zijn gezet.'

Als Beerens ook zelf tot een akkoord komt met Reading, wordt hij de derde Nederlandse speler bij de Championship-club. Manager Jaap Stam verzekerde zich in een eerder stadium al van de komst van Joey van den Berg en Danzell Gravenberch. (Anton Lippold & Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.