Razendsnel gelijk van Tuchel: Lukaku-vervanger Havertz flitst naar 1-0

Reacties

De keuze van Chelsea-manager Thomas Tuchel om Romelu Lukaku te passeren, is al snel goed uitgepakt. Zijn vervanger, Kai Havertz, opende razendsnel de score voor de Londenaren.

Razendsnel gelijk van Tuchel: Lukaku-vervanger Havertz flitst naar 1-0
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Lille
Lille

Chelsea flitste op het eigen Stamford Bridge uit de startblokken. Havertz, die ten faveure van de veelbesproken Lukaku in de spits startte tegen Lille, kreeg al grote kansen in de vierde en de zevende minuut.

Bij de derde poging was het raak voor de Duitser. Uit een corner van de eveneens in de basis begonnen Hakim Ziyech kopte Havertz in de achtste minuut de 1-0 op het scorebord (zie de goal onderaan).

Zo maakte de Duitser die in de zomer van 2020 voor liefst tachtig miljoen euro overkwam van Bayer Leverkusen nog maar eens een belangrijke goal voor de Londenaren. Vorig seizoen was hij goed voor de enige treffer in de Champions League-finale tegen Manchester City en onlangs bezorgde hij Chelsea de wereldbeker voor clubteams, in de verlenging maakte hij tegen Palmeiras de winnende 2-1.

Zijn goal van vanavond zal de discussie over de toekomst van Lukaku alleen maar verder aanzwengelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Lille
Meer over Lille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.