Geduld van Tuchel is op: Lukaku begint op de bank tegen Lille

Reacties

Thomas Tuchel heeft Romelu Lukaku geslachtofferd voor het Champions League-duel met Lille. De Chelsea-spits begint dinsdag op de bank.

Geduld van Tuchel is op: Lukaku begint op de bank tegen Lille
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Lille
Lille

Lukaku is er sinds zijn rentree bij Chelsea nog niet in geslaagd zijn topvorm te benaderen. Zijn statistieken tijdens de uitwedstrijd met Crystal Palace (0-1) waren illustratief voor de vorm van de recordaankoop, die slechts zeven balcontacten liet noteren. 'Laten we nu niet gaan lachen om zijn statistieken. Het is geen tijd voor grapjes', zei Tuchel na de krappe overwinning op Selhurst Park.

Sinds januari verscheen Lukaku telkens aan de aftrap, maar aan die reeks komt tijdens de heenwedstrijd tegen Lille een einde. Na tien basisplaatsen op rij moet Lukaku genoegen nemen met een reservebeurt, volgens Tuchel vanwege vermoeidheid. 'Hij is niet op zijn best', liet de Duitser optekenen bij BT Sport.

Kai Havertz neemt de plek van Lukaku in de punt van de aanval in. Ook Hakim Ziyech begint in de basis. De aanvaller kroonde zich zaterdag tegen Crystal Palace nog tot matchwinner.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.