Raúl loopt in spektakelstuk promotie met Real Madrid Castilla mis

Reacties

Real Madrid Castilla heeft op een haar promotie gemist naar het tweede niveau van Spanje. De beloftenploeg van Real Madrid, getraind door clubicoon Raúl, had het promotieticket virtueel meermaals in handen tegen CD Eldense, maar gaf het in de verlenging toch nog weg (4-4 over twee duels).

Raúl loopt in spektakelstuk promotie met Real Madrid Castilla mis
© Pro Shots

In de reguliere competitie eindigde Real Madrid Castilla als derde en dus moest het team van Raúl de nacompetitie in. Daarin had Real eerst Barça Atlètic al verslagen en het tweeluik met Eldense zou definitief uitsluitsel geven. Het eerste duel eindigde in 1-1 en de return werd een waar spektakelstuk.

Real Madrid Castilla kwam met 2-0 voor op bezoek bij Eldense. Dat was ook direct de eerste keer dat Real promotie uit handen gaf. Eldense kwam weer terug in de wedstrijd tot 2-2, waardoor er een verlenging kwam. Twaalf minuten voor tijd kreeg Real Madrid een penalty, die werd benut door Sergio Arribas, waardoor Real Madrid promotie opnieuw kon ruiken.

Zes minuten voor het einde bracht Juanto Ortuna Eldense toch weer op gelijke hoogte (3-3). In veel competities moeten strafschoppen dan uitsluitsel geven, maar in Spanje gaat het promotieticket dan naar de hoogst geklasseerde ploeg in de reguliere competitie. In het andere deel van de Spaanse competitie op het derde niveau was Eldense tweede geworden, waardoor die club volgend jaar in de Segunda Division speelt en niet Real Madrid Castilla.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.