Rashica (ex-Vitesse) maakt pikante rentree in Turkije

Reacties

Milot Rashica speelt de komende seizoenen in het shirt van Besiktas. De rechtsbuiten, in het verleden speler van Vitesse, kwam vorig seizoen nog uit voor Galatasaray.

Rashica (ex-Vitesse) maakt pikante rentree in Turkije
© Pro Shots

Rashica werd als huurling van Galatasaray kampioen van Turkije en keerde deze zomer terug naar Engeland. Bij werkgever Norwich City had hij echter weinig toekomstperspectief en dus kon Besiktas toeslaan. Rashica tekent een vierjarig contract bij de rivaal van Galatasaray.

In totaal speelde Rashica dertig wedstrijden voor Cimbom, waaronder tweemaal tegen zijn nieuwe werkgever. 'Ik en mijn familie hebben een geweldige tijd gehad in Turkije, ik wilde hier graag terugkeren. Ik heb vorig seizoen in dit stadion gespeeld en de sfeer was erg goed. De fans in Turkije zijn van een compleet ander niveau. Ik kan niet wachten om voor deze fans te spelen.'

Besiktas werd afgelopen seizoen derde in de Turkse competitie en moet via de voorrondes de Conference League zien te bereiken. De Turken zijn hard op weg naar de play-offs na een 3-1 overwinning op Neftçi PFK. De Süper Lig is Besiktas begonnen met een zuinige 1-0 zege, eind oktober wordt er gespeeld tegen Galatasaray.

Dit portret schreven we na het kampioenschap van Galatasaray.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.