Ranieri kan tegen Lille wel beroep doen op Sneijder

Internazionale beleeft donkere dagen. Wesley Sneijder tekende na het teleurstellende bezoek aan Catania voor een lichtpuntje.

Ranieri kan tegen Lille wel beroep doen op Sneijder

In de aanloop naar het Champions League-duel met Lille incasseerde Internazionale zaterdag een fikse tegenvaller met de 2-1 nederlaag bij Catania. Maar vanuit de ziekenboeg kwam beter nieuws voor trainer Claudio Ranieri.

Sneijder, die tegen de verwachting in het duel met Catania niet haalde, is voldoende hersteld van een bijbeenblessure om dinsdag tegen Lille in actie te komen. De Oranje-international behoort net als Júlio César en Christian Chivu weer tot de selectie van Inter.

Wálter Samuel moet echter wel verstek laten gaan met een dijbeenblessure, die hij opliep tegen Catania. In de aanval kan Ranieri ook niet bepaald spreken van een luxeprobleem. Doordat Diego Forlán en Luc Castaignos niet zijn ingeschreven in de Champions League (Forlán kampt ook nog eens met een spierblessure), kan hij alleen een beroep doen op Mauro Zárate, Giampaolo Pazzini en Diego Milito. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's