Rangnick en Martial begraven strijdbijl na 'persoonlijk' gesprek

Reacties

De vrede tussen Ralf Rangnick en Anthony Martial is (voorlopig) weer getekend. De Duitse manager van Manchester United houdt wel vast aan zijn kant van de zaak.

Rangnick en Martial begraven strijdbijl na 'persoonlijk' gesprek
© Pro Shots
Brentford
Brentford
1 - 3
Manchester United
Manchester United

Rangnick haalde de woede van Martial op de hals door na het duel met Aston Villa te spreken van een weigering. De Franse aanvaller zou volgens de Duitser hebben geweigerd op de bank plaats te nemen. Martial reageerde op zijn beurt als door een adder gebeten en ontkende met klem de beschuldigingen.

Rangnick nam in de aanloop naar de ontmoeting met Brentford echter niets terug van zijn woorden. 'Alles wat moest worden gezegd, heb ik gezegd tijdens de persconferentie. Zondag hebben we een persoonlijk gesprek gehad en heb ik verteld hoe ik het zag.'

Met het onderhoud is er een streep gezet onder het conflict, stelt Rangnick. 'De zaak is gesloten. Hij heeft zondag en maandag niet getraind. Hij zal waarschijnlijk vandaag wel trainen en daarna neem ik een beslissing over of hij in de wedstrijdselectie wordt opgenomen', zei de manager over Martial, die vanwege zijn gebrek aan speeltijd wil vertrekken bij Manchester United.

De beschikbaarheid van Cristiano Ronaldo en Marcus Rashford zal een rol spelen bij de keuze Martial te selecteren. Rangnick rekent op de inzetbaarheid van de twee die tegen Villa ontbraken. 'Ik denk dat ze beschikbaar zijn. Ze hebben getraind. Maar ik was voor de wedstrijd tegen Villa er ook van overtuigd dat ze konden spelen en dat bleek niet het geval te zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Martial
Meer over A. Martial
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.