'Martial weigert winters vertrek bij Manchester United'

Reacties

Anthony Martial is niet van plan om Manchester United deze winter te verlaten. Dat betekent dat de aanvaller waarschijnlijk transfervrij gaat vertrekken bij de Engelse recordkampioen.

'Martial weigert winters vertrek bij Manchester United'
© Pro Shots

De 28-jarige Martial beschikt over een aflopend contract bij United, waarin overigens wel een optie voor een extra seizoen zit. Vorige maand bracht The Athletic al naar buiten dat de club niet van plan was om die optie te gaan lichten. United hoopte Martial daarom in januari te kunnen slijten, zodat het nog iets aan de aankoop van zestig miljoen euro overhoudt.

Olympique Marseille, Fenerbahçe en clubs uit Saoedi-Arabië hebben zich volgens The Athletic (en nog wat andere Engelse media) gemeld bij het management van Martial. De aanvaller heeft echter bedankt voor de interesse en laten weten dat hij het seizoen wil afmaken bij United. Vervolgens kan hij dus transfervrij weg.

Martial speelt sinds 2009 bij United, maar heeft de hoge verwachtingen niet kunnen waarmaken. De aanvaller werd vorig seizoen al verhuurd aan Sevilla. Dit seizoen deed Erik ten Hag tot dusver in negentien wedstrijden een beroep op Martial, die daarin twee keer scoorde. In totaal staat de teller op negentig doelpunten uit 317 wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.