Ramselaar hekelt onrustig en 'blind wegschietend' PSV

Reacties

Net als iedereen bij PSV was ook Bart Ramselaar pissig na de 3-3 van de Eindhovenaren bij FC Groningen, dat in de slotseconde toesloeg. De middenvelder begon weer eens in de basis, scoorde ook, maar dat was allemaal niet voldoende voor een overwinning.

Ramselaar hekelt onrustig en 'blind wegschietend' PSV

Tegenover FOX Sports baalde Ramselaar na afloop als een stekker. 'Dit is heel zuur. Ik denk dat we met 0-2 en 1-3 redelijk wat grip op de wedstrijd hadden. Zij maken de 2-3 uit een penalty en gaan vervolgens opportunistisch spelen, met Lars Veldwijk in de punt en Mimoun Mahi eromheen.' En daar had PSV moeite mee, constateerde Ramselaar.

Hij zag hoe zijn ploeg de bal nauwelijks meer in bezit hield. 'Ik denk dat wij richting de eindfase hadden moeten proberen de bal in de ploeg te houden, in plaats van hem steeds blind weg te schieten. Dan zijn er nog mogelijkheden met Hirving Lozano en Stevie Bergwijn, op snelheid. Dat spelen we niet goed uit, zij spelen in de slotfase alles lang, en dan valt-ie nog goed ook.'

PSV liep dus laat in de val, iets wat het dit seizoen al vaker flikte bij tegenstanders. 'We hebben zelf al een paar keer gewonnen in de slotfase, dus we weten hoe scherp je moet blijven. Na Ajax-uit hadden we onszelf met een overwinning weer een goed gevoel kunnen geven, maar nu geven we onszelf nóg een tik. Het plan was om ons te revancheren, dus dat we het nog weggeven is heel zuur', herhaalde hij nog maar eens.

'PSV heeft veel moeite om met teleurstelling om te gaan'
'Ramselaar moet gif, dynamiek en karakter brengen bij PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.