Lozano zag angstig PSV: 'Alsof we niet meer vooruit kunnen voetballen'

PSV incasseerde woensdagavond een tweede dreun binnen vier dagen tijd. De Eindhovenaren waren dit seizoen zo vaak trefzeker in de slotfase, maar tegen FC Groningen ging het juist mis in de laatste minuten (3-3). Hirving Lozano baalt er stevig van.

'Het voelt als een nederlaag', verzuchtte de Mexicaan na afloop tegenover VI. 'We kunnen niemand anders de schuld geven dan onszelf. In de eerste helft was er niet veel aan de hand, we voetbalden vrij makkelijk en komen op een goede voorsprong.'

'Daarna, in de tweede helft, lijkt het alsof we niet meer vooruit kunnen voetballen', vervolgde Lozano zijn analyse. 'We werden te angstig, dat hebben we aan onszelf te danken. Dat moet beter. Gelukkig hebben we niet veel tijd om erover na te denken, want er komen drie wedstrijden in een week aan.'

PSV speelt zaterdag thuis tegen ADO Den Haag en krijgt in de laatste speelronde voor de winterstop Vitesse op bezoek. Tussendoor staat nog de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo (ook thuis) op het programma. 'Wij moeten ervoor zorgen dat we als koploper met een goede voorsprong de winterstop in gaan', aldus Lozano.