Rampzalig begin voor Ten Hag: Aston Villa dendert over United heen

Reacties

Manchester United is zondagmiddag dramatisch begonnen aan het uitduel met Aston Villa in de Premier League. Binnen elf minuten stond de ploeg van manager Erik ten Hag op een 2-0 achterstand.

Rampzalig begin voor Ten Hag: Aston Villa dendert over United heen
© Imago
Aston Villa
Aston Villa
3 - 1
Manchester United
Manchester United

United begon met vertrouwen aan de wedstrijd op Villa Park. Sinds de Manchester Derby (6-3 nederlaag) op 2 oktober, is het ongeslagen in de Premier League. Aston Villa verloor juist drie van de laatste vier wedstrijden en nam op 20 oktober na een 3-0 nederlaag bij Fulham afscheid van manager Steven Gerrard. Zijn opvolger Unai Emery kende zondag een droomstart.

Emery, eerder werkzaam voor Arsenal in de Premier League, zag Leon Bailey na zeven minuten de score openen. De Jamaicaanse vleugelspits werd weggestuurd door Jacob Ramsey, klopte Lisandro Martínez op snelheid en passeerde doelman David de Gea met een diagonaal schot in de verre hoek. Vier minuten later was het weer raak, dit keer schoot Lucas Digne raak uit een vrije trap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.