Ramos slaat PSG-boek officieel open met basisplaats tegen Saint-Étienne

Reacties

Sergio Ramos maakt zondag zijn langverwachte debuut voor Paris Saint-Germain. Na maanden van blessureleed begint de 35-jarige verdediger op bezoek bij Saint-Étienne in de basis. Georginio Wijnaldum kampt met een lichte knieblessure en ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Ramos slaat PSG-boek officieel open met basisplaats tegen Saint-Étienne
Saint-Étienne
Saint-Étienne
1 - 3
PSG
PSG

Het is meer dan een half jaar geleden dat Ramos voor het laatst zijn opwachting maakte in een officieel duel. Sinds zijn transfer naar de Franse hoofdstad bleef het akelig stil rondom de Spaanse routinier, die maar bleef kwakkelen met blessures. Dat leidde tot de nodige speculaties over zijn toekomst. Zo zou PSG hebben overwogen om het contract van Ramos alweer te ontbinden, maar dat gerucht bleek niet op waarheid berust.

Ondertussen werkte Ramos aan zijn rentree, die zich nu dan eindelijk aandient. Ramos zat midweeks tegen Manchester City al bij de wedstrijdselectie, maar bleef in het Etihad Stadium negentig minuten op de bank. Tegen Saint-Étienne verschijnt hij direct aan de aftrap. Ramos vormt een centraal verdedigingsduo met Marquinhos.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.