Raiola krijgt opheldering na 'fake news'-uitspraken over Balotelli

Reacties

Mino Raiola heeft Massimo Cellino om opheldering gevraagd over zijn uitspraken over Mario Balotelli. Volgens de voorzitter van Brescia gedroeg de aanvaller zich 'te kinderachtig' en zou dat de schuld zijn van de ouders. Dat laatste is echter verkeerd opgetekend, meent Cellino.

Raiola krijgt opheldering na 'fake news'-uitspraken over Balotelli

'Ik wilde Balotelli hebben, maar hij heeft laten zien dat hij te oppervlakkig en kinderachtig is buiten het veld', zei Cellino tegen TeleTutto. 'Laat het duidelijk zijn dat we niet degraderen vanwege Mario, dat zou slecht zijn om te denken. Als een kind onbeleefd is, is het de schuld van de ouders. Daardoor zijn wij ook niet helemaal goed omgegaan met de situatie.'

De laatste uitspraak is waarover Raiola viel. De zaakwaarnemer van Balotelli sprak er met Cellino over en de voorzitter van Brescia maakte aan hem duidelijk dat hij juist bedoelde dat de schuld ligt bij het bestuur van de club en dat hij dus eigenlijk hand in eigen boezem stak. Gezien de laatste zin van de quote maakt dat zijn verhaal ook logischer.

'Cellino heeft mijn persoonlijk duidelijk gemaakt dat de zin over Balotelli kritiek was op het management van de club en niet op zijn familie', tweette Raiola dinsdagavond. 'Woorden moeten altijd in de juiste context gelezen worden. Als je zinnen uit de context haalt, ontstaat fake news.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.