Raiola kondigt vertrek Pogba bij Manchester United aan

Reacties

Mino Raiola heeft voor opschudding gezorgd met een gepeperde uitspraak. Volgens de invloedrijke zaakwaarnemer gaat zijn cliënt Paul Pogba vertrekken bij Manchester United.

Raiola kondigt vertrek Pogba bij Manchester United aan
© Pro Shots

'Het is voorbij', zo citeert Tuttosport de belangenbehartiger als het thema Pogba en United ter sprake komt. De krant kondigt aan dinsdag het volledige interview te publiceren. Daarin zegt Raiola ook dat Juventus er goed aan zou hebben gedaan Zlatan Ibrahimovic te contracteren. De Zweed zou een ideale aanvalspartner van Cristiano Ronaldo zijn geweest.

De uitspraken over Pogba zorgen echter voor de meeste headlines. De middenvelder staat sinds medio 2016 onder contract bij United, dat hem destijds voor ruim honderd miljoen euro overnam van Juventus. De Oude Dame is ook een van de clubs die met de 27-jarige wereldkampioen in verband wordt gebracht.

De verbintenis van Pogba op Old Trafford loopt medio 2022 af, waardoor United in elk geval nog een transfersom zal incasseren als de middenvelder in de zomer van volgend jaar vertrekt.

'Frisse lucht'
Pogba sprak onlangs in een interview met het Franse RTL van een verstikkende sfeer bij United, in vergelijking met wat hij bij Les Bleus ervaart. 'De Franse ploeg is frisse lucht. We zijn zo blij elkaar te zien. Dat is anders dan bij de club. Hier zijn we allemaal samen, het is iets magisch. We realiseren ons dat iedereen blij is om te komen en dat maakt het verschil.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.