Raiola haalt uit naar Milanezen: 'Vraag een vader wat te doen, PSG of Milan?'

Reacties

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft zijn speler Gianluigi Donnarumma in bescherming genomen na een interland van Italië. De doelman werd bepaald niet hartelijk ontvangen in Milaan, wat alles te maken heeft met zijn verleden en afscheid bij AC Milan.

Raiola haalt uit naar Milanezen: 'Vraag een vader wat te doen, PSG of Milan?'
© Pro Shots
Italië
Italië
1 - 2
Spanje
Spanje

Italië stond woensdagavond tegenover Spanje in de Nations League, het duel werd afgewerkt in het stadion van AC Milan en Internazionale. Donnarumma keerde zodoende met Italië voor het eerst terug in Milaan sinds hij transfervrij vertrok naar Paris Saint-Germain en de fans waren daar allesbehalve blij mee. 'Donnarumma, stuk stront: je zult nooit meer welkom zijn in Milaan!', viel te lezen op een groot spandoek in de stad. Ook tijdens het duel met Spanje werd Donnarumma herhaaldelijk uitgefloten.

'Ik walg ervan', steekt een boze Raiola van wal in gesprek met Corriere dello Sport. 'Ik vraag me ook af waarom AC Milan niet heeft ingegrepen na dat spandoek. Het is vreemd dat de fans zich richten op Donnarumma, omdat hij een vrije keuze heeft gemaakt. Italië zag er slecht uit voor het oog van de hele wereld, ik waardeerde het gebaar van Sergio Busquets dan ook enorm', doelt Raiola op het ondersteunende schouderklopje dat tegenstander Busquets uitdeelde aan de uitgefloten Donnarumma.

Raiolo kijkt in gesprek met de krant nog één keer terug op de veelbesproken overstap van de keeper. 'Heeft hij iemand vermoord? Echt niet. De waarheid is dat AC Milan niet de kracht had om hem te behouden. Vraag het aan iedereen, vraag het aan een vader. Wat zou hij zijn zoon aanraden? Naar Paris Saint-Germain gaan of bij AC Milan blijven?'

Donnarumma koos dus voor een transfervrije overstap naar Parijs, waar hij echter nog niet de onbetwiste nummer één is onder de lat. Bij Italië startte de keeper wel gewoon, maar gewonnen werd er niet van Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.