Donnarumma gefileerd in Milaan: 'Stuk stront, je zult hier nooit welkom zijn!'

Reacties

De supporters van AC Milan zijn nog altijd woest op hun ex-keeper Gianluigi Donnarumma. Dat blijkt overuidelijk nu hij met de Italiaanse nationale ploeg is teruggekeerd in Milaan.

Donnarumma gefileerd in Milaan: 'Stuk stront, je zult hier nooit welkom zijn!'
© Pro Shots
Italië
Italië
1 - 2
Spanje
Spanje

Donnarumma is pas 22 jaar, maar heeft desondanks al een rijke (en veelbewogen) carrière achter de rug. Hij debuteerde als zestienjarige bij AC Milan, waar hij jaren onder de lat zou staan. Een onverdeeld liefdesverhaal tussen hem en I Rossoneri werd het echter nooit. Dat had alles te maken met de soaps rondom zijn contract. In de zomer van 2017 tekende hij een nieuwe verbintenis, maar de fans waren toen eigenlijk al klaar met hem, omdat hij wel érg lang had getreuzeld met het zetten van zijn krabbel.

De fans van AC Milan noemden Donnarumma bijvoorbeeld een monster, maar toch zou de jonge goalie nog jaren bij de roodzwarten keepen. Tot de zomer van 2021, toen AC Milan bekendmaakte dat het niet zwichtte voor (wederom) flinke eisen van Donnarumma en zaakwaarnemer Mino Raiola. Hij ging gratis naar Paris Saint-Germain, waar hij echter nog niet de onbetwiste nummer één is. Afgelopen zomer was hij nog een van de grote uitblinkers tijdens het door Italië gewonnen EK, nu keert hij met de nationale ploeg terug in San Siro, voor de halve finale van de Nations League, tegen Spanje.

Hoewel Donnarumma zelf eerder de AC Milan-supporters opriep om hem niet uit te fluiten of te beledigen, lijkt dat ijdele hoop. 'Donnarumma, stuk stront: je zult nooit meer welkom zijn in Milaan!', zo staat er op een spandoek dat over een brug in de stad is gehangen. Het belooft woensdag dan ook een heet avondje te worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.