Raiola fluit kandidaat-preses Barça terug na Haaland-belofte

Reacties

Mino Raiola is er niet van op de hoogte dat zijn cliënt Erling Haaland naar Barcelona verhuist als Emili Rousaud op 24 januari wordt verkozen tot nieuwe preses van de Catalanen. De zakenman deed woensdag die belofte via Josep Maria Minguella, die onder hem als vicevoorzitter moet fungeren.

Raiola fluit kandidaat-preses Barça terug na Haaland-belofte
© Pro Shots

Volgens Minguella is het team rond Rousaud van alle contractuele afspraken tussen Haaland en Borussia Dortmund op de hoogte. 'Daags na de verkiezingen zullen we Raiola bellen en voldoen aan alle voorwaarden. Ik heb hem al daarop gewezen. De zaak is afgekaart', aldus de kandidaat-vicepreses in gesprek met de krant AS.

Raiola is verbaasd. 'Fake news', laat de makelaar weten aan het Duitse Sport1. 'Ik heb tot nu toe met geen enkele voorzitterskandidaat gesproken. Niet over Haaland en ook niet over een andere speler. En dat zal ik ook niet doen. Als er in januari een nieuwe preses aantreedt, dan kan hij me bellen.'

Haalands contract met Dortmund loopt door tot medio 2024. De twintigjarige Noor werd onlangs gelauwerd als Golden Boy, de prijs voor het grootste talent.

Jordi Cruijff
Woensdag ging met Victor Font een andere voorzitterskandidaat al in de fout door Jordi Cruijff als sportief directeur op te nemen in zijn organogram. De Nederlander wist echter van niets en sprak tegen dat hij heeft ingestemd met die functie.

Lees alles over de belangrijkste kandidaten voor het voorzitterschap bij Barcelona:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.