Slot geeft uitleg over reserverol Giménez

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zijn basisploeg op twee plekken gewijzigd ten opzichte van het uitduel met Go Ahead Eagles, anderhalve week geleden. Thuis tegen PEC Zwolle, die andere club aan de IJssel, keren Calvin Stengs en Igor Paixão terug in de basis. Santiago Giménez begint op de bank. 

Slot geeft uitleg over reserverol Giménez
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
5 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Stengs begint weer in de basis, nadat hij in de Adelaarshorst inviel en een heerlijke assist gaf op spits Ayase Ueda. De Japanner blijft staan, hij moest in Deventer op het laatste moment starten omdat Giménez niet fit bleek. De Mexicaan zit nu weer op de bank, hetzelfde geldt voor Yankuba Minteh. Voor hem dus Paixão.

'Santi viel uit tegen Go Ahead Eagles', gaf Slot bij ESPN uitleg over zijn keuzes. 'Daarna heeft de hele groep een dag of zes vrij gekregen, vooral gericht op de internationals die straks geen vakantie hebben en een toernooi spelen. Daarna heeft hij maar twee, drie dagen kunnen trainen. Dat vonden wij te weinig om hem vanaf de start te laten spelen. Daarom blijft Ueda staan.'

Verder is alles hetzelfde voor de wedstrijd tegen de Zwollenaren. Voor Slot, die nog altijd in de provinciehoofdstad van Overijssel woont, is het een bijzonder affiche: hij heeft immers een verleden bij de Blauwvingers. Voor Feyenoord is er op de ranglijst niets meer te winnen of verliezen, de ploeg van Johnny Jansen zou in theorie nog naar de play-offs om Europees voetbal kunnen. Alleen bij winst in De Kuip blijft die hoop bestaan.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Timber, Stengs; Ivanusec, Ueda, Paixão.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer C. Stengs
Meer over C. Stengs
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.