Jordi Cruijff zet presidentskandidaat Barça op z'n plek

Reacties

In een poging president van Barcelona te worden zet kandidaat Victor Font alles op alles, maar woensdag sloeg hij een flater. Bij het presenteren van zijn toekomstige directie noemde hij de naam van Jordi Cruijff, maar die heeft ontkend dat hij een rol heeft in de komende verkiezingen.

Jordi Cruijff zet presidentskandidaat Barça op z'n plek
© Pro Shots

De presidentsverkiezingen van Barça, uitgeroepen na het vertrek van Josep Maria Bartomeu, zorgen voor een boel mooie verhalen in de media. Van een terugkeer van Neymar tot aan Jürgen Klopp als trainer, de ene presidentskandidaat belooft nog mooiere dingen dan de ander. Het paradepaardje van Font is Xavi, die bij Barcelona uitgroeide tot een legende. De Spaanse oud-middenvelder is inmiddels coach in Qatar, maar onder Font moet hij een belangrijke rol vertolken in de directie.

In de organogram (zie foto onder) die Font woensdag naar buiten bracht, stond Xavi bovenaan met de titel General manager. Daaronder was Cruijff uitgeroepen tot sportief directeur. Woensdagavond liet de Nederlander echter weten dat zijn focus volledig op zijn club Shenzhen FC, waar hij trainer is, ligt en dat hij geen rol heeft in de presidentsverkiezingen van Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.