Quotering van 50.00: kies bij actie voor Man City of Real Madrid!

ADVERTORIAL - Het belooft een geweldige voetbalavond te worden, woensdagavond staat het tweede deel van de thriller Manchester City - Real Madrid op het programma. Na het gelijkspel in Estadio Santiago Bernabéu is het erop of eronder in Manchester. TOTO pakt uit met een fraaie welkomstactie!

Quotering van 50.00: kies bij actie voor Man City of Real Madrid!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
ns
1 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van die welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Manchester City of voor een zege van Real Madrid. Er moet door de speler dus een keuze worden gemaakt tussen de topteams. Welke ploeg maakt de grootste kans op een zege? Er komt dan een verhoogde quotering van 50.00 beschikbaar voor een overwinning van het team naar keuze.

Meespelen kan op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Manchester City óf zet 1 euro in op winst van Real Madrid (1x2).
4. Wint de ploeg naar keuze in de reguliere speeltijd? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Het eerste duel tussen Real en City in deze kwartfinale van de Champions League was een klassieker. Het was een zenuwslopende wedstrijd met alles erop en eraan en aan het einde een 3-3 stand op het scorebord. Voor wie was dat nu de beste uitslag, voor Carlo Ancelotti en zijn equipe of voor Pep Guardiola en zijn mannen?

Kijkend naar de quoteringen zijn The Citizens nu de favoriet om door te gaan naar de halve finale. De kampioen van Engeland won de Champions League vorig seizoen natuurlijk al. Vorig seizoen stond City in de knock-outfase ook tegenover Real Madrid. Toen won het team van Guardiola in de halve finale in eigen huis met liefst 4-0. Vorig weekend werd door City nog wat vertrouwen getankt met een 5-1 overwinning op Luton Town.

Lekker Man Special

Bij topevents pakt TOTO vaak extra uit en dat is dit keer niet anders! Voor het duel in Manchester wordt de weddenschap 'Erling Haaland schiet in beide helften minstens één keer op doel' van 2,60 geboost naar 3,25! Deze actie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van TOTO beschikbaar en heeft een maximum inzet van €20.

En hoewel de Noorse superster misschien minder vaak scoort dan vorig seizoen, weet hij het doel zeker wel te vinden. Gemiddeld schiet Haaland in deze jaargang namelijk 1,98 keer per duel op doel. Verdeelt hij deze twee schoten vanavond over beide helften? Dan krijg jij 3,25 keer je inzet terug!

Klik hier om de Lekker Man Special mee te spelen!

Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Maakt City zijn favorietenstatus waar of kan juist Real in de reguliere speeltijd voor de beslissing zorgen? Maak bij deze welkomstactie (24+) van TOTO een keuze tussen de twee grootmachten. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's