Quaresma scoort op heerlijke wijze in Turkse topper

Reacties

Besiktas heeft zondag de topper tegen Fenerbahçe winnend afgesloten. Hoogtepunt in de 3-1 overwinning was de eerste goal van Ricardo Quaresma.

Quaresma scoort op heerlijke wijze in Turkse topper

Bij de thuisclub kreeg Ryan Babel een basisplaats, terwijl Jeremain Lens de hele wedstrijd vanaf de bank moest toekijken. Babel werd vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald, toen stond het 2-1 in het voordeel van Besiktas.

Fernandão zette Fenerbahçe vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar de openingstreffer werd tenietgedaan door Domagoj Vida (kopbal) en Quaresma. De Portugees scoorde tegen de stadsgenoot op kenmerkende wijze. De stilist krulde met buitenkant rechts de bal op een heerlijke manier in de kruising (zie video onder).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook de 3-1 van Quaresma mocht er wezen. Uit een moeilijke hoek schoot de flankspeler kiezelhard raak. Besiktas kan de winstpartij goed gebruiken in de Turkse competitie. De club komt nu in punten gelijk met Fenerbahçe (44) en staat op doelsaldo derde. Istanbul Basaksehir en Galatasaray staan nog boven Besiktas.

Bekijk hier de ranglijst van de Turkse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.