'QPR ontslaat mascotte wegens flirtgedrag op wedstrijddagen'

Reacties

Queens Park Rangers heeft zijn mascotte om een wel heel bijzondere reden ontslagen, zo melden meerdere Engelse media. Jude the Cat, zoals de naam luidt, wordt ervan beschuldigd dat hij het iets te leuk vond om het met de vrouwelijke fans aan te pappen tijdens thuiswedstrijden.

'QPR ontslaat mascotte wegens flirtgedrag op wedstrijddagen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jude the Cat, die sinds 2008 de mascotte is van QPR, zou meerdere keren gewaarschuwd zijn door de club. In gesprek met The Sun deelt een QPR-bron zijn kant van het verhaal. 'Hij had de smoothest moves, maar helaas was hij ook een smooth prater. Meerdere mensen hebben geklaagd dat hij het meer bij de dames probeerde dan dat hij daadwerkelijk op het veld stond om te juichen.'

'Hij was altijd met de vrouwen aan het dansen en probeerde dan hun nummer te krijgen. Jude werd meerdere keren gewaarschuwd, maar hij kon zich niet beheersen en dat gaf de club geen andere keuze dan deze', klinkt het. De identiteit van de 'Romeo' is onbekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.