'PSV'er Max kan kiezen voor terugkeer naar Bundesliga'

Reacties

Philipp Max keert na twee jaar mogelijk terug in de Bundesliga. De 28-jarige linksback van PSV staat in de nadrukkelijke belangstelling van 1. FC Union Berlin, meldt de Duitse tak van Sky Sports.

'PSV'er Max kan kiezen voor terugkeer naar Bundesliga'
© Pro Shots

PSV betaalde twee jaar geleden nog acht miljoen euro aan FC Augsburg om Max over te nemen. In twee seizoenen was de linkervleugelverdediger goed voor achttien assists in 92 wedstrijden. Max scoorde daarnaast ook nog acht keer.

Max kan nu dus rekenen op interesse van Union Berlin, de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Bundesliga. Volgens Sky zijn er gesprekken gaande met het management van de linksback. Mocht Max niet haalbaar blijken, kan Union er nog voor kiezen om het aflopende contract van Bastian Oczipka alsnog te verlengen. De club uit Berlijn heeft met Niko Giesselmann nog een linksback onder contract staan.

Financieel gezien moet Union waarschijnlijk wel wachten op een uitgaande transfer, aangezien er nu niet veel geld in het transferpotje zit. De club heeft een recordtransfer in de maak. Spits Taiwo Awoniyi zou op het punt staan om voor twintig miljoen euro over te stappen naar Nottingham Forest.

Bekijk hier al onze video's
Meer Union Berlin
Meer over Union Berlin
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.