PSV wil doorpakken met nieuw contract voor Obispo

Reacties

PSV hoopt in de aankomende periode een deal te kunnen sluiten met Armando Obispo over een langer verblijf bij de club. Technisch manager John de Jong laat in een interview op de clubsite weten dat hij het contract van de verdediger in de aankomende weken wil verlengen.

PSV wil doorpakken met nieuw contract voor Obispo
© Pro Shots

De wens om de samenwerking verder de toekomst in te trekken is niet nieuw. PSV wil al een tijdje verlengen met Obispo, maar de verdediger hield tijdens de voorbereiding nog de boot af. Obispo en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun wilden eerst zien was het perspectief was.

Nu het seizoen onderweg is, blijkt dat Roger Schmidt het wel ziet zitten in Obispo. De 22-jarige verdediger (die het grootste gedeelte van het afgelopen voetbaljaar miste door een knieblessure) stond bij alle drie de competitiewedstrijden die PSV tot dusver speelde in de basis. In de duels met Benfica, in de play-offronde van de Champions League, moet hij het doen met invalbeurten.

De Jong hoopt dat Obispo heeft gezien dat er kansen voor hem liggen bij PSV en dat een nieuw contract nu bespreekbaar is. 'Armando is ontzettend goed begonnen aan dit seizoen', stelt De Jong in gesprek met PSV TV. 'Hij tikt echt tegen de basis aan, ontwikkelt zich sterk en past goed in het team. Het is een speler waarmee ik heel graag zou willen verlengen in de komende weken.'

Het huidige contract van Obispo, die al sinds de F-jeugd bij PSV speelt, loopt na dit seizoen af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.