PSV wacht bij winst op Monaco mogelijke confrontatie met Van Bronckhorst

Reacties

Als PSV zich ten koste van AS Monaco plaatst voor de play-offs van de Champions League, wacht daar een confrontatie met Union Saint-Gilloise of Rangers FC. PSV begint de eventuele play-offs met een uitwedstrijd.

PSV wacht bij winst op Monaco mogelijke confrontatie met Van Bronckhorst
© Pro Shots

In het Zwitserse Nyon werd dinsdagmiddag geloot voor de laatste voorronde richting de groepsfase. PSV kon daarbij stuiten op vier mogelijke tegenstanders: Benfica, FC Midtjylland, Union Saint-Gilloise of Rangers FC. Het werd dus een confrontatie met de laatste twee genoemde clubs.

Bij Rangers is Giovanni van Bronckhorst de trainer. De Schotten bereikten vorig seizoen de finale van de Europa League, maar verloren in de eindstrijd van Eintracht Frankfurt. Bij Union Saint-Gilloise staan met Bart Nieuwkoop, Siebe Van Der Heyden en Oussama El Azzouzi diverse spelers met een verleden in Nederland onder contract.

De wedstrijden in de play-offronde van de Champions League worden gespeeld op 16/17 augustus en 23/24 augustus. Op 25 augustus wordt er vervolgens geloot voor de groepsfase. PSV speelt dus eerst een tweeluik met Monaco, op 2 en 9 augustus worden die duels afgewerkt.

Mocht PSV het niet redden tegen Monaco óf sneuvelen in de play-offronde, dan gaat het verder in de groepsfase van Europa League. Feyenoord is ook zeker van een plek in de eerste ronde van de Europa League, Ajax speelt in de groepsfase van de Champions League. Donderdag komen AZ en FC Twente in actie tijdens de derde voorronde van de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.