PSV slijt overbodige Sainsbury in Israël

Reacties

Trent Sainsbury vervolgt zijn carrière bij Maccabi Haifa. De verdediger komt over van PSV en tekent een contract voor twee seizoenen in Israël.

PSV slijt overbodige Sainsbury in Israël

PSV haalde Sainsbury een jaar geleden nog met hoge verwachtingen binnen. Trainer Mark van Bommel werkte met de verdediger bij de nationale ploeg van Australië en raakte onder de indruk, maar de mandekker toonde geen moment aan een meerwaarde te zijn voor PSV.

Door de komst van Timo Baumgartl en de terugkeer van Daniel Schwaab was er bij PSV geen ruimte meer voor Sainsbury. De Australiër kreeg eerder deze week al toestemming om naar Israël af te reizen voor een kennismaking met Maccabi en vertrekt nu definitief naar die club.

De 27-jarige Sainsbury verliet Australië in januari 2014 om naar PEC Zwolle te verkassen. Vervolgens kwam de 44-voudig international uit voor Jiangsu Suning, Internazionale en Grasshoppers voordat PSV hem aantrok. Bij Maccabi wordt Sainsbury ploeggenoot van onder meer Tjaronn Chery.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij PSV is er sprake van veel mutaties. Bekijk ze allemaal in ons overzicht:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer T. Sainsbury
Meer over T. Sainsbury
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.