Van Bommel spreekt zich uit over Luckassen, Sainsbury en Ribéry

Reacties

Mark van Bommel heeft voor de aftrap van PSV - ADO Den Haag laten weten dat Derrick Luckassen en Trent Sainsbury mogen vertrekken. Daarnaast zette de coach van PSV een streep door de mogelijke komst van Franck Ribéry.

Van Bommel spreekt zich uit over Luckassen, Sainsbury en Ribéry

De 36-jarige Ribéry zit zonder club sinds zijn vertrek bij Bayern München, waar hij in het verleden ploeggenoot was van Van Bommel. BILD kwam deze week met het bericht dat Van Bommel de ervaren vleugelaanvaller graag naar PSV zou willen halen. Voor de camera van FOX Sports bevestigde Van Bommel dat hij contact heeft gehad met Ribéry.

'De situatie was zo dat ik hem al een keer gevraagd heb, een tijd geleden', vertelde Van Bommel. 'Afgelopen week heb ik weer contact met hem gehad. Maar Franck is onbetaalbaar.'

De selectie van PSV werd wél versterkt met Daniel Schwaab, die na afloop van het afgelopen seizoen afscheid nam, maar nu toch voor zijn vierde seizoen in Eindhoven gaat. 'Wij wilden Daniel na vorig seizoen graag behouden', zei Van Bommel. 'Omdat hij in het veld precies begrijpt hoe wij willen spelen. Daarnaast is hij gewoon een heel ervaren jongen, waar iedereen respect voor had.'

De terugkeer van Schwaab betekent dat Luckassen en Sainsbury mogen vertrekken. 'Derrick is vorig seizoen al verhuurd, Sainsbury heeft vorig seizoen weinig gespeeld. Ze zitten nu niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen ADO en dat zegt wel genoeg', aldus Van Bommel.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.