PSV rekent niet meer op Dumfries en Malen, maar wel op Mvogo

Reacties

Waar Bruma lijkt te vertrekken bij PSV, lijkt Yvon Mvogo vooralsnog juist te blijven. De Zwitserse doelman keert na volgende week terug van vakantie en PSV hoorde tot op heden niets van RB Leipzig.

PSV rekent niet meer op Dumfries en Malen, maar wel op Mvogo
© Pro Shots

Die club verhuurt Mvogo ook komend seizoen nog aan PSV, maar zij kunnen hem tot 16 juli nog terughalen. Die kans is aanwezig als het er naar uit ziet dat niet Mvogo maar Joël Drommel de eerste keeper wordt. Het is bekend dat Leipzig de doelman het liefst wil verkopen, maar door de transfersom van naar verluidt vijf miljoen euro meldde zich nog niemand bij Leipzig. Als Mvogo alsnog vertrekt, zal PSV nog een nieuwe doelman aantrekken.

Duidelijk is wel dat Drommel over twee weken het doel verdedigt in het eerste Champions League-voorrondeduel met Galatasaray. De doelman die overkwam van FC Twente heeft in tegenstelling tot Mvogo wel getraind de afgelopen weken.

EK-gangers
Cody Gakpo keert van de EK-gangers als eerste terug, hij zou zelfs kunnen spelen tegen Galatasaray. Donyell Malen en Denzel Dumfries hoeven zich pas op 18 juli weer te melden bij PSV, maar bij de club gaat niemand ervan uit dat het duo nog terugkeert. Hoewel er zich bij PSV nog niemand concreet heeft gemeld, is duidelijk dat de spelers met manager Mino Raiola al druk in onderhandeling zijn met toekomstige clubs. Liverpool en Borussia Dortmund lijken te gaan uitmaken waar Malen zijn carrière voortzet, terwijl Everton en Internazionale in een race zijn om de handtekening van Dumfries.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.