PSV geeft Dumfries en Malen toestemming voor transfergesprekken

Reacties

PSV wacht nog op een officieel bod op Denzel Dumfries en/of Donyell Malen, maar het is duidelijk dat de Eindhovenaren voor komend seizoen geen rekening meer houden met de internationals. Dumfries en Malen hebben toestemming om met buitenlandse clubs in gesprek te gaan.

PSV geeft Dumfries en Malen toestemming voor transfergesprekken
© Pro Shots

Dumfries (25) en Malen (22) hebben de wens om een transfer te maken en PSV is bereid om mee te werken aan een vertrek. Er zijn veel geruchten over het tweetal, maar vooralsnog is er geen club geweest die zich in Eindhoven heeft gemeld. Dumfries en Malen krijgen zelf de kans om op zoek te gaan naar een mooie transfer.

Normaal is het zo dat spelers pas na een akkoord tussen de clubs in gesprek mogen gaan met een potentiële nieuwe werkgever, maar Dumfries en Malen hebben nu al toestemming om met clubs uit het buitenland in gesprek te gaan.

PSV won afgelopen zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd tegen RWD Molenbeek en na afloop liet Roger Schmidt al weten dat hij Dumfries en Malen niet meer terug op De Herdgang verwacht. Over ruim twee weken, op 21 juli, speelt PSV zijn eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen het Turkse Galatasaray.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.