PSV raakt Ramzi kwijt aan Marokkaanse topclub

Reacties

Adil Ramzi vertrekt van PSV naar Wydad AC. De Marokkaanse topclub, goed voor drie landstitels in de afgelopen vijf seizoenen, heeft de komst van de coach aangekondigd. Ramzi was afgelopen seizoen trainer van Jong PSV.

PSV raakt Ramzi kwijt aan Marokkaanse topclub
© Pro Shots

Er werd al langer getrokken aan Ramzi, die sinds 2016 bij PSV rondloopt en vorig seizoen met de beloften de Premier League International Cup won. Zo kon hij het afgelopen WK in de dug-out van Marokko zitten als deel van de technische staf van bondscoach Walid Regragui, maar die kans liet Ramzi schieten.

De oud-speler van onder andere PSV, Willem II, FC Twente, AZ en Roda JC Kerkrade bleef ook na het einde van afgelopen seizoen in de Marokkaanse belangstelling staan, de keuze is nu gevallen op Wydad. De club is met 22 titels recordkampioen van Marokko en had vorig seizoen bijna meer zilverwerk aan de clubhistorie toegevoegd. De spannende titelstrijd werd echter nipt in het voordeel van FAR de Rabat beslist.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.