Marokkaanse interesse voor Adil Ramzi

Reacties

Adil Ramzi heeft in Marokko over belangstelling niet te klagen. Zowel de voetbalbond als enkele grote clubs uit zijn vaderland volgen de verrichtingen van de 45-jarige trainer van Jong PSV nadrukkelijk. Concreet werd de interesse tot nog toe niet.

Marokkaanse interesse voor Adil Ramzi
© Pro Shots

Na het plotselinge vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV stelde Adil Ramzi zich openlijk kandidaat als diens opvolger. Eerder had de Marokkaan als assistent-trainer van Van Nistelrooij bij Jong PSV gewerkt en afgelopen seizoen had hij de beloften van de club uit Eindhoven zelf onder zijn hoede.

Met Jong PSV werd Ramzi veertiende in de Keuken Kampioen Divisie. De trainer meent klaar te zijn voor een volgende stap in zijn carrière. De opvolger van Van Nistelrooij werd hij echter niet bij het eerste elftal van PSV, waardoor Ramzi voor komend seizoen weer bij Jong PSV voor de groep lijkt te staan.

Dat is tenminste als de bond of een club als AS FAR Rabat niet alsnog snel doorpakt. Ramzi wordt gelinkt aan de kampioen van Marokko, maar tot een concreet gesprek kwam het nog niet. Vorig seizoen had Ramzi de kans om als assistent-trainer mee te gaan naar het WK in Qatar. De oud-prof van PSV koos destijds voor zijn club en zijn werkzaamheden bij de beloften. Op termijn hoopt Ramzi de bondscoach van zijn land te worden, zo zei hij afgelopen seizoen tijdens een interview met VI.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Ramzi
Meer over A. Ramzi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.