PSV-opponent Sturm Graz pakt door en haalt volgende aanwinst

Reacties

Sturm Graz heeft zijn selectie verder versterkt op weg naar de derde voorronde van de Champions League. Bij de Oostenrijkse topclub staat de teller in deze transferperiode na de komst van Max Johnston al op zes aanwinsten.

PSV-opponent Sturm Graz pakt door en haalt volgende aanwinst
© Pro Shots

Johnston is de nieuwe versterking van Sturm Graz. De negentienjarige rechtsback staat in Schotland bekend als groot talent en is ook Schots jeugdinternational. In de tweede helft van vorig seizoen beleefde hij zijn doorbraak op het hoogste niveau in eigen land, denderend over de rechterflank bij Motherwell. Hij werd in Schotland uitgeroepen tot Talent van het Jaar.

Volgens Schotse media heeft Sturm Graz in de strijd om de transfervrije Johnston onder meer grote clubs uit Engeland, Italië, Frankrijk, Portugal en België verslagen. Het uitzicht op speeltijd was een belangrijke factor in zijn keuze voor een Oostenrijks avontuur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sturm Graz is al vroeg in de transferperiode erg actief geweest, ook met het oog op de voorrondes van de Champions League. De club heeft onder meer Kjell Scherpen gehuurd van Brighton & Hove Albion en heeft meer dan twee miljoen euro op tafel gelegd om met Szymon Wlodarczyk een twintigjarige spits uit Polen te halen.

PSV speelt op dinsdag 8 augustus thuis tegen Sturm Graz. Een week later staat de return in Oostenrijk op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.