'PSV-opponent FC Midtjylland accepteert bod uit Premier League'

Reacties

FC Midtjylland staat op het punt opnieuw een belangrijke speler kwijt te raken. De tegenstander van PSV in de derde voorronde van de Champions League heeft een bod van Brentford geaccepteerd op Zweeds international Jens Cajuste.

'PSV-opponent FC Midtjylland accepteert bod uit Premier League'
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
FC Midtjylland
FC Midtjylland

Dat meldt Aftonbladet. De Zweedse krant signaleert dat Cajuste er zelf nog wel moet uitkomen met Brentford. Ook The Athletic meldt dinsdagochtend dat de Premier League-promovendus is doorgeschakeld naar de 21-jarige middenvelder, nu Nottingham Forest een tweede bod op Brennan Johnson heeft afgewezen.

Het was al nagenoeg uitgesloten dat Cajuste dinsdagavond zou meespelen tegen PSV. De Zweedse EK-ganger kwam in afwachting van een transfer tijdens de eerste weken van het seizoen nog niet in actie. Ook Stade Rennes zit achter de 1 meter 88 lange middenvelder aan, maar Midtjylland vond het bod van de Fransen te laag.

De Deense club verkocht eerder middenvelder Frank Onyeka ook al aan Brentford (dat met Matthew Benham dezelfde eigenaar heeft) voor zo'n tien miljoen euro. De verwachting is dat ook aanvaller Sory Kaba nog deze zomer vertrekt. De 26-jarige spits uit Guinee maakt om dezelfde reden al geen deel meer uit van de selectie.

Midtjylland-directeur Claus Steinlein reageerde na het verslaan van Celtic al op de transferperikelen. 'De situatie is vergelijkbaar met twee jaar geleden. Toen waren Tim Sparv en Jakob Poulsen erg goed op ons middenveld en werden zij vervangen door Cajuste en Onyeka, nu zullen we hen voor circa 200 miljoen kronen (zo'n 26 miljoen euro) verkopen.'

Corona
Desondanks valt niet te ontkennen dat Midtjylland de nodige spelers moet missen tegen PSV. Door een corona-uitbraak kunnen de IJslandse vleugelspits Mikael Anderson, rechtsback Henrik Dalsgaard, middenvelder Nicolas Madsen en blikvanger Pione Sisto dinsdagavond ook niet in actie komen tijdens het heenduel in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Midtjylland
Meer over FC Midtjylland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.