PSV-tegenstander FC Midtjylland mist sterspeler door corona

Reacties

FC Midtjylland heeft te maken met een corona-uitbraak in de selectie. De komende tegenstander van PSV, dinsdag staat de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma, meldt dat drie spelers positief hebben getest.

PSV-tegenstander FC Midtjylland mist sterspeler door corona
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
FC Midtjylland
FC Midtjylland

Onder hen Pione Sisto, de sterspeler van de Deense club. De in Oeganda geboren smaakmaker verdiende in 2016 een transfer naar Celta de Vigo en speelde op het WK met Denemarken, in 2020 keerde hij terug bij FC Midtjylland. Ook Nicolas Madsen en Henrik Dalsgaard zijn er straks niet bij in Eindhoven. Laatstgenoemde is eveneens een basisspeler.

De voorbereiding van FC Midtjylland is behoorlijk verpest door het nieuws. De club reist nu pas op de wedstrijddag af naar Nederland, het oorspronkelijke idee was om maandag al naar Eindhoven te komen. Tevens is FC Midtjylland voornemens om zo weinig mogelijk personeel mee te nemen naar de belangrijke clash in het Philips Stadion.

Toevallig genoeg kreeg Galatasaray, de tegenstander van PSV in de vorige ronde, ook al te kampen met coronabesmettingen in aanloop naar het tweeluik. Mocht PSV ook FC Midtjylland verslaan in het voorportaal van de Champions League, is Spartak Moskou of Benfica de tegenstander in de play-offs.

Lees hier wat de coronaperikelen betekenen voor de PSV-opponent.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.