PSV kent mogelijk laatste horde op weg naar Champions League: Spartak of Benfica

Reacties

PSV speelt bij winst in het tweeluik met Midtjylland tegen Spartak Moskou of Benfica. Dat heeft de loting voor de play-offs voor de Champions League uitgewezen.

PSV kent mogelijk laatste horde op weg naar Champions League: Spartak of Benfica
© Pro Shots

Een dubbele ontmoeting met de Russen of Portugezen op 18 en 25 augustus zou de laatste horde vormen voor PSV op weg naar het hoofdtoernooi.

Spartak plaatste zich als nummer twee en Benfica als nummer drie van hun nationale competities voor de derde voorronde. De andere optie bij de loting was koppeling aan de winnaar van het tweeluik tussen het RC Genk van John van den Brom en Shakhtar Donetsk.

De volledige loting voor de play-offs voor de Champions League.
De volledige loting voor de play-offs voor de Champions League.

Voormalig PSV'er Jorrit Hendrix en Quincy Promes zijn met Spartak al begonnen aan de Russische competitie, waarin de ploeg verloor van Rubin Kazan (1-0) en won van KS Samara (0-1). Benfica, in 1988 de tegenstander van PSV in de gewonnen Europa Cup I-finale, begint zaterdag met een uitduel bij Moreirense aan de Portugese competitie.

PSV moet op weg naar de laatste voorronde afrekenen met Midtjylland, dat dinsdag zonder drie positief op corona geteste spelers op bezoek komt in Eindhoven en een week later PSV ontvangt in Denemarken (beide duels starten om 20.00 uur). De ploeg van Roger Schmidt schakelde in de tweede voorronde Galatasaray uit (5-1 en 1-2 zeges).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.