PSV-opponent Dortmund bevrijdt Sancho van uitzichtloze situatie bij United

Reacties

Jadon Sancho maakt het seizoen op huurbasis af bij Borussia Dortmund. De 23-jarige aanvaller komt tijdelijk over van Manchester United, waar hij op een zijspoor was beland.

PSV-opponent Dortmund bevrijdt Sancho van uitzichtloze situatie bij United
© Pro Shots

Sancho clashte in september met Erik ten Hag, nadat de United-manager de buitenspeler niet had geselecteerd voor het duel met Arsenal. Sindsdien kwam de aanvaller niet meer in actie voor The Red Devils, waardoor duidelijk was dat een verhuur in de winter voor beide partijen de beste oplossing zou zijn.

Sancho speelde eerder tussen 2017 en 2021 voor Borussia Dortmund, waarvoor hij vijftig keer scoorde in 137 officiële duels. Medio 2021 stapte de Engels international voor 85 miljoen euro over naar Old Trafford, waar zijn contract doorloopt tot halverwege 2026.

Thuiskomen
'Toen ik vandaag de kleedkamer binnenkwam, voelde het als thuiskomen', reageert Sancho op het digitale thuis van Dortmund. 'Ik ken de club van binnen en van buiten, ik heb altijd een nauwe band gehad met de fans hier en ik ben nooit het contact kwijtgeraakt met het bestuur. Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten weer te zien, het veld op te gaan, met een glimlach op mijn gezicht te voetballen, doelpunten voor te bereiden en doelpunten te maken.'

Borussia Dortmund is de opponent van PSV in de achtste finale van de Champions League. Deze duels worden op 20 februari en 13 maart gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.