PSV op Rapport: uitblinkers spelen tegen Arsenal op het middenveld

In een wedstrijd zonder sportieve belangen maakte een gewijzigd PSV dinsdagavond een behoorlijke indruk tegen het eveneens behoorlijk gewijzigde Arsenal. Op het Eindhovense middenveld trokken vooral Malik Tillman en Ismael Saibari op positieve wijze de aandacht.

PSV
PSV
1 - 1
Arsenal
Arsenal

Tillman en Saibari speelden een sterke wedstrijd in het eigen Philips Stadion en werden allebei beoordeeld met een 7. Datzelfde cijfer kregen aanvallers Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen. Laatstgenoemde schoot vijf minuten in de tweede helft de eindstand op het bord: 1-1.

Alle basisspelers van PSV scoorden een voldoende. Het laagste cijfer dat werd uitgedeeld was een 6: Walter Benítez, André Ramalho en Mauro Júnior kregen die beoordeling. Mauro speelde voor het eerst dit seizoen negentig minuten.

PSV was vooraf al zeker van de tweede plaats in de groep en overwintert daardoor in de Champions League. Datzelfde geldt voor poulewinnaar Arsenal.