PSV niet langs Augsburg bij afscheid Verhaegh

Reacties

Het oefenduel tussen FC Augsburg en PSV heeft geen winnaar én geen doelpunten opgeleverd: 0-0. De Eindhovenaren, die donderdag op beschamende wijze werden uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League, traden met een veredeld B-team aan.

PSV niet langs Augsburg bij afscheid Verhaegh

Alleen Jeroen Zoet stond drie dagen geleden ook tegen NK Osijek in de basis. Na rust verschenen Steven Bergwijn, Joshua Brenet, Jorrit Hendrix, Jürgen Locadia en Hirving Lozano binnen de lijnen bij PSV. Davy Pröpper was helemaal niet mee afgereisd naar Duitsland, aangezien hij op weg is naar Brighton & Hove Albion.

Bij de thuisclub werd voor de wedstrijd afscheid genomen van Paul Verhaegh, die na zeven seizoenen de overstap maakte naar VfL Wolfsburg. Veel hoogtepunten kende de wedstrijd zelf niet. In de slotfase was PSV twee keer dicht bij een treffer: Bergwijn schoot op de paal, terwijl een doelpunt van Sam Lammers werd afgekeurd.

Het was voor PSV de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. De ploeg van trainer Phillip Cocu start de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen AZ (aftrap 18.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.