PSV met twee wijzigingen in bekerclash tegen Spakenburg

Reacties

Jordan Teze en Ibrahim Sangaré starten dinsdagavond bij PSV in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi tegen Spakenburg. De Eindhovenaren moeten een volgende stunt van de tweededivisionist zien te voorkomen om zo de finale in De Kuip te bereiken.

PSV met twee wijzigingen in bekerclash tegen Spakenburg
© Pro Shots
Spakenburg
Spakenburg
1 - 2
PSV
PSV

Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen NEC wijzigt trainer Ruud van Nistelrooij zijn basis op twee plekken. Phillipp Mwene en Olivier Boscagli zijn er niet bij tegen Spakenburg. Jordan Teze start daardoor als rechtsback, terwijl Erick Gutiérrez een linie terugzakt en in de verdediging begint.

De plek die Guti achterlaat op het middenveld wordt ingenomen door Sangaré, die tegen NEC op de bank begon en inviel. De basis is verder hetzelfde als die in Nijmegen, waar PSV met 2-4 won.

Spakenburg
Bij Spakenburg is er één wijziging ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen OFC van afgelopen zaterdag (1-1). Vince Gino Dekker keert terug in de basis en neemt de plek van Maurice de Ruiter over op de rechterflank.

Opstelling Spakenburg: Damen; Verhagen, Artien, Werkman, Green; Van Lopik, Vink, Wesdorp; Dekker, Van der Linden, Admiraal.

Opstelling PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Gutiérrez, Van Aanholt; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Simons.

Bekijk hier al onze video's
Meer Spakenburg
Meer over Spakenburg
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.