PSV is eerste doelman Benítez lang kwijt met knieblessure

Reacties

Walter Benítez heeft een serieuze knieblessure opgelopen tijdens een training met PSV. Dit meldde De Telegraaf op basis van bronnen rond de keeper, PSV heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Het zou gaan om een meniscusblessure die de eerste doelman van de Eindhovenaren enkele weken aan de kant kan houden.

PSV is eerste doelman Benítez lang kwijt met knieblessure
© Pro Shots

Benítez kwam aan het begin van dit seizoen over van OGC Nice en werd meteen eerste keeper bij de Brabanders. Hij keepte al 35 wedstrijden in dienst van PSV, maar nummer 36 zal even op zich laten wachten. Na een operatie is hij zo'n zes weken bezig met zijn herstel. De topper tegen Ajax op 23 april wordt dus een race tegen de klok voor Benítez.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft met Joël Drommel en Boy Waterman twee reservekeepers met Eredivisie-ervaring tot zijn beschikking. Waterman moet nog wachten op zijn officiële rentree bij PSV, Drommel keepte dit seizoen in de bekerwedstrijden. Hij lijkt dan ook de aangewezen goalie om Benítez te vervangen in de komende periode. PSV neemt het donderdagavond in de kwartfinale van het TOTO KNVB-bekertoernooi op tegen ADO Den Haag, in de competitie is RKC Waalwijk de volgende tegenstander.

De komende vijf wedstrijden van PSV


Do 2 mrt. 2023

Zo 5 mrt. 2023

Zo 12 mrt. 2023

Zo 19 mrt. 2023

Za 1 apr. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.