PSV en Ajax in actie: vijzelt Gakpo zijn doelpuntentotaal verder op?

ADVERTORIAL – PSV en Ajax zijn deze zaterdag aan zet in de top van de Eredivisie. Blijven de titelkandidaten zonder schade tegen respectievelijk SC Cambuur en Go Ahead Eagles? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

PSV en Ajax in actie: vijzelt Gakpo zijn doelpuntentotaal verder op?
© Pro Shots

SC Cambuur - PSV
PSV gaat om 16.30 uur op bezoek bij SC Cambuur. De koploper had het vorig jaar moeilijk in Leeuwarden, kwam op achterstand, maar trok de wedstrijd na een rode kaart van Sekou Sylla alsnog naar zich toe. Met pas één overwinning in zeven wedstrijden is Cambuur zwaar de underdog, maar inzetten op een overwinning van PSV kan je nog altijd 1.32 keer je inleg opleveren. Interessant zijn de Pre-Packs. Dat is een voorgeprogrammeerde combinatie van twee of meer weddenschappen op dezelfde wedstrijd.

PSV kan nog niet beschikken over Luuk de Jong en dus is Cody Gakpo weer de aangewezen man om de doelpunten voor zijn rekening te nemen. Slaagt PSV erin om te winnen én scoort de topscorer van de Eredivisie opnieuw? Dat kun je 2.23 keer je inleg terugverwachten.

Odds doelpuntenmakers SC Cambuur - PSV:
- Cody Gakpo: 1.98
- Ismael Saibari: 2.06
- Xavi Simons: 2.30

Ajax - Go Ahead Eagles
Ajax ging in mineur de interlandbreak in. De Amsterdammers gingen onderuit op bezoek bij AZ en moesten de koppositie afstaan aan PSV. Met Go Ahead Eagles wacht op papier een eenvoudige ontmoeting, maar de Deventenaren verlieten de Johan Cruijff Arena vorig seizoen verrassend met een doelpuntloos gelijkspel.

Dat neemt niet weg dat Ajax de torenhoge favoriet is voor de editie van het seizoen 2022/23. Het is nog de vraag of trainer Alfred Schreuder vasthoudt aan Mohammed Kudus als valse spits. Scoort de Ghanees en wint Ajax, dan kan je dat 1.70 keer je inleg opleveren. Krijgt Brian Brobbey de voorkeur, maakt hij een doelpunt en zegeviert de regerend landskampioen? Dat levert een quotering van 1.62 op.

Odds doelpuntenmakers Ajax - Go Ahead Eagles:
- Brian Brobbey: 1.57
- Mohammed Kudus: 1.66
- Steven Bergwijn: 1.66
- Dusan Tadic: 1.82

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's